מרכיבים למעטפת 50 כדורים
3 כוסות סולת
2 כוסות אורז טחון
1 כף מלח
3-4 כוסות מים
מרכיבים למילוי
300 גר' בשר טחון / חתוך לקוביות קטנות
2 כפות שמן
פטרוזיה קצוצה
4 בצלים קצוצים דק
2 כפות מלח
( למלח את הבצל בקערה, להמתין 1/2 שעה לשטוף ולסחוט)
1 כפית עמוסה פלפל שחור
1 כפית עמוסה כורכום
1 כפות עמוסה פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה בהרת
אופן הכנה
להכניס את האורז הטחון והסולת לקערה, להוסיף 3-4 כוסות מים לערבב היטב
ולהשרות לילה במקרר
מכינים כדורים על מגש
4לוקחים כדור, פותחים על כף היד
ממלאים עם המלית
סוגרים , ומגלגלים לכדור
יש להקפיד שהדופן לא תהיה עבה
מניחים על מגש מצופה ניילון ניצמד
ניתן להקפיק / או לבשל במקום