קובה סלק


לחצו עליי להכנת כדורי קובה
מרכיבים למעטפת
ללחוץ על הלינק
מרכיבים לרוטב
6 סלקים חתוכים לדיסקיות
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כף שטוחה בהרט
11/2 כפית פפריקה מתוקה
1 כף מלח לימון
10 כפיות סוכר
4 כפות רסק עגבניות ( רצוי 28% )
2 בצלים קצוצים לקוביות
3/4 סיר מים

אופן הכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הטבלינים
להוסיף את המים, להביא לרתיחה
להנמיך את האש ולכסות, כשעה, עד לריכוך הסלק
להביא לרתיחה
להכניס את הכדורים אחד אחד שלא יגעו אחד בשני
לנער קלות את הסיר
להביא לרתיחה
להנמיך את האש, ולבשר עוד כ- 45 דקות

חזרה לתפריט בשר
חזרה לתפריט הראשי