לחצו עליי להכנת כדורי קובה
מרכיבים לרוטב
400 גר' במיה
1 בצל גדול
5 כוסות מים רותחים
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח
1 כפית לימון
1 כפית פלפל שחור
5 כפיות סוכר
הכנת הרוטב
יש להוריד את עוקץ הבמיה ולשטוף במים (ראו בתמונה)
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עד להזהבה
מוסיפים רסק עגבניות
ואת התבלינים עם ¼ כוס מים, לבחוש כרבע שעה.
להוסיף את הבמיה, לערבב עד התמזגות מלאה
מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה
ומנמיכים את האש. וממשיכים לבשל עד שהבמיה מוכנה.
מוסיפים את הקובות בזהירות וממשיכים לבשל ולבחוש כדי שהקובות לא ידבקו לסיר.