קובה קישואים


לחצו עליי להכנת כדורי קובה
מרכיבים לרוטב
4 קישואים בינוניים חתוכים לדיסקיות
2 בצלים חתוכים לריבועים
2 עגבניות גדולות מגורדות
חופן פטרוזילה
1/2 כפית כורכום
פלפל שחור
מלח
מעט סוכר
כף מיץ לימון
1/2 כפית פפריקה
3 כפות גדושות רסק עגבניות ( רצוי 28% )
פילפל חריף ( אופציה )
2 עגבניות מגורדות

אופן הכנה
שמים מעט שמן הסיר רחב
מטגנים את הבצל לשקיפות
מוסיפים את רסק העגבניות , ומטגנים עם הבצל כחצי דקה
מוסיפים את העגבניות המגורדות והתבלינים
מבשלים על אש בינונית ל- 5 דקות
שופכים לסיר מים רותחים 2/3 סיר
טועמים ומתקנים את הטעם, מעט חמצמץ וחרפרף - או לפי הטעם
מביאים לרתיחה
מכניסים את הקישואים, ומבשלים כ- 1/2 שעה עד לריכוך
מתקנים את התיבול
מכניסים את כדורי הקובה אחד אחד בזהירות
שלא ידבקו אחד לשני
לאחר כמה דקות לנער קלות את הסיר
להביא לרתיחה
להנמיך את האש ולבשר עוד כ- 45 דקות

חזרה לתפריט בשר
חזרה לתפריט הראשי