מרכיבים
פטריות לפי הצורך
ביצה
קמח
פרורי לחם / פנקו
גבינה מלוחה
גבינה קשה כל שהיא ( פרמז'ן , עיזים, כמהין, צ'דר)
3 כפות שמנת מתוקה
אופן הכנה
להוריד את הרגל של הפטריה
לקלף את הפטריה בעדינות
לגרד את הגבינות בפומפיה
להוסיף 3 כפות שמנת
להוסיף 1/2 כף קמח
להוסיף 2 כפות מהביצה
לערבב היטב לקבלת בלילת גבינה אחידה
למלא את הפטריות
לטבול בקמח
להמשיך לביצה
ולסיים בפרורי לחם / פנקו
להניח בתבנית / פיירקס שהגבינה פונה למעלה
לחמם תנור על 180-200 מעלות
לאפות 20 -30 דקות