מרכיבים
4 כנפיים
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
3 שני שום פרוס לדיסקיות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
3 גזרים חתוך גס
2 תפו"א חתוך גס
1/4 חביךת כוזברה
2-3 ענפי סלרי
1/2 כף ציר מרק
מלח
פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1 כפית חוואג למרק
1 כף שטוחה קמח
אופן הכנה
לטחון בבלנר מוט: שום, עגבניות וסלרי
לטגן בצל
להוסיף את הכנפיים, עד לקבלת צריבה
להוסיף את תפו"א
להוסיף את הגזר
להוסיף את הבלילה
בכוח מים רותחים להמיס את התבלינים
להוסיף 5 כוסות מים רותחים
להביא לרתיחה, להנמיך את האש
לבשל כ- 1 שעה