מרכיבים
2 תפו"א חתוכים לקוביות
1 סלסלת פטריות חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס פטרוזיליה
1 כף קמח
5 כוסות מים רתוחים
מלח
פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
כפית עמוסה ציר מרק
מעט קארי
אפשר שמנת מתוקה
אופן הכנה
לחמם בסיר 2 כפות שמו
לטגן את הבצל עד שהזהבה
להוסיך את פתפו"א והפטריות
להוסיף כף קמח, לערבב היטב
לערבב את התבלנים בכוס מים רותחים
לשפוך לערבב היטב
מביאים לרתיחה
להחליש את האש, ולבשל כ- 40 דקות
במידה ורצים להוסיף שמנת מתוקה, יש להוסיף ב- 10 דקות אחרונות
בסוף הבישול להוסיף את הפטרוזילה