מרק לוביה וסולת


מרכיבים
3/4 כוס לוביה מושרת כל הלילה
חבילת עלי מנגולד
2 כפות סולת
כ- 100 גר' בשר טחון
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
חצי חבילה של כוזברה קצוצה דק
2 בצלים חתוכים לקוביות דקות
ציר עוף
מלח
פלפל שחור
כמון
קארי
מעט חוואג למרק

אופן הכנה
יש לבשל את הלוביה עם מים כ- 1/2 שעה
בקערה לערבב את הבשר עם פטרוזילה , בצל , מלח ופלפל, כף שמן זית
ושתי כפות מים
בסיר עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל
להוסיף את הסולת, ולערבב היטב
להוסיף את הירקות / עשבים ועלים והלוביה ולערבב כל הזמן
שהסולת לא תידבק לסיר
בכוס מים רותחים לערבב את התבלינים ולשפוך ולערבב היטב
להוסיף כ- 5 כוסות מים רותחים
להביא לרתיחה, להחליש את האש
לבשר כ- 1/2 שעה
לפתוח את המיכסה, ליצור מהבשר כדורים קטנים
ולהכניס לסיר הרותח
לבשר עוד כ - 1/2 שעה

חזרה לתפריט מרקים
חזרה לתפריט הראשי