עדשים כתומות


מרכיבים
11/2 כוסות עדשים כתומות
1 בצל חתוך לקוביות
3 גזר חתוך לקוביות
1 קישוא חתוך לקוביות
חתיכת דלעת
1/2 כוס כוזברה חתוכה
מלח
ציר מרק
פלפל
קארי

אופן הכנה
לחמם 2 כפות שמן בסיר
לטגן את הבל עד לשקיפות
להוסיף את הירקות עם העדשים
לערבב בכום מים רותחים את התבלינים
לשפוח ולערבב היטב
להוסיף כ- 5 כוסות מים רותחים
להביא לרתיחה, ולהנמיך את האש
לבשל כ- כשעה
לאחר כייבוי האש לפזר כאת הכוזברה

חזרה לתפריט מרקים
חזרה לתפריט הראשי