מרכיבים
1 1/2 כוסות עדשים חום /ירוק
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
1 תפו"א חתוך לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
2 ענפי סלרי חתוכים דק
רצוי להכניס חתיכת עצם של כבש להעשרת והעמקת הטעם
1 כף ציר מרק
מלח פלפל
כמון
קארי
חוואג למרק
2 לימון פרסי
אופן הכנה
בסיר עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עם העצם
להוסיף את הירקות והעדשים
לערבב את התבלינים בכוס מים רתוחים
לשפוך את התבלינים ולערבב
להוסיף כ-5 כוסות מים רתוחים
לערבב ולהביא לרתיחה
להחליש את האש, ולבשל כ-שעה