מרק תירס


מרכיבים
1/2 שקית תירס קפוא
1 בצל קצוץ
1 תפו"א מגורר
1 כף קורנפלור
1 כף סויה
מלח פלפל
מעט זנגביל
1/2 כפית קארי
אופציה להוסיף 1 שמנת מתוקה
1 כף ציר עוף

אופן הכנה
לטגן את הבצל עם 2 כפות שמן
להוסיף כף קורנפלור, ולערבב
להוסיף את התירס ותפו"א
לערבב בכוס מים רתוחים את התבלינים ולשפוך ולערבב
להוסיף כ- 4 כוסות מים רתוחים
לערבב היטב, ולהביא לרתיחה
להנמיך את האש, ולבשל כ- 1/2 שעה
לאחר שמוכן, להוציא מהמרק 1/2 כוס תירס
לטחון את המרק
ולהוסיף את התירס
ניתן להוסיף שמנת מתוקה ולבשל עוד כ- 10 דקות

חזרה לתפריט מרקים
חזרה לתפריט הראשי