רוטב צילי מתוק מבושל


מרכיבים
500 גר' פלפל צילי
3 שיני שום
750 מל' חומץ בין יין
645 גר' סוכר

אופן הכנה
חותכים 100 גר' פלפל בצורה גסה עם הגרעינים ומניחים בבלנדר
שאר הפלפלים חוצים ומוציאים את הגרעינים
את השאר חוצים גס מנקים מגרעינים
טוחנים את הפלפלים
מוסיפים 3 שיני שום
750 מ"ל חובץ בין יין ( לבן )
מכניסים לסיר, מוסיפים סוכר ומביאים לרתיחה
מנמיכים ומבשלים 40-50 דקות
עד לקבלת הסמכה, לערבב מדיי פעם
לקרר ולהעביר למקרר

חזרה לתפריט רטבים
חזרה לתפריט הראשי