סחוג


מרכיבים
2 חבילות כוסברה
1/2 כוס פלפל סודני יבש
2 פלפלים ירוקים חריפים
1 ראש שום קלוף
2 כפות שמן קנולה / תירס
1 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/2 כפית חוואג'
מיץ מ 1/2 לימון

אופן הכנה
משרים את פלפל סודני בכוס מים ל-1 שעה
לאחר שעה נשאיר את הפלפלים עם 1/4 כוס מים
נכניס למעבד מזון:
פלפלים סודניים עם המים, פלפלים ירוקים חריפים,
שום וכוסברה
טוחנים
מוסיפים שמן , מיץ מ 1/2 לימון
ואת התבלינים
טוחנים 2-3 שניות נוספות
משפרים טעמים
לשפוך שמן לקופסה ולהכניס לקרור

חזרה לתפריט סלטים
חזרה לתפריט הראשי