מרכיבים
200 גר' כבד עוף מנוקה
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כף חמאה
מלח
פלפל שחור
1 כף סירופ מייפל
שקדים פרוסים דק קלויים
אופן הכנה
קולים את השקדים ומניחים בצד לקרור
להוסיך למחבת 3 כפות שמן, ולטגן את הבצל, עד להזהבה
מוסיפים את הכבד, וממשיכים לטגן עד שהכבד מוכן
להוסיף מלח ופלפל
כשהכבד מוכן, מוסיפים את סירופ מייפל
מחלישים את האש, ומערבבים 2 דקות
מכבים את האש, ומעט מקררים
טוחנים את הכבד בבלנדר, ומוסיפים 20 ג' ( כף חמאה) קרה
מצפים תבנית אינגליש בניילון ניצמד עם עודף גדול בחוץ לכיסוי
מפזרים את השקדים הקלויים בתחתית
מוסיפים את הכבד בקצוץ
סוגרים את הנילון
ומכניסים למקרר ללילה
למחרת מוציאים מהניילון , הופכים על צלחת שהשקדים מלמעלה