לימון כבוש באריסה


מרכיבים
2 ק"ג לימונים
1 כוס מלח גס
4 כפיות אריסה

אופן הכנה
קולפים לימונים וחותכים לפלחים של 1 ס"מ
מנקים חרצנים ומניחים בקערה
זורים מלח, מכסים ומשאירים ליומיים
מערבבים את המרכיבים ומוודאים שכל הלימונים קיבלו את התבלינים
מעקרים צינצנת (מכניסים מים רתוחים ל- 2 דקות )
שופכים את הלימונים לצינצנת
מזלפים שמן ( קנולה / זית ) שיכסה מלמעלה
אפשר להשאיר מספר ימים בחוץ ולאחר מיכן להכניס למקרר
אין להכניס כפית מלוכלכת לצינצנת
( ליכלוך: מהפה, פרורי לחם, מאכל כל שהוא

חזרה לתפריט סלטים
חזרה לתפריט הראשי