מרכיבים
1-2 חצילים
1/2 גמבה גדולה
4 פטריות חתוכות לדיסקיות דקות
1/2 פלפל חריף ( לפי הטעם)
בצל חתוך לקוביות קטנות ( לא חובה )
3 שיני שום חתוכות לדיסקיות דקות
מלח
3 שיני שום
1/4 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית קארי
מעט פטרוזילה קצוצה- לפזר בסיום
אופן הכנה
מחממים את הפטריות ללא שמן עד להשחמה, ומציאים
מחממים 5 כפות שמן
לטגן אן לאפות את ריבועי החציל עד להשחמה ולהוציא
, מטגנים את הבצל, הגמבה והפלפל
לאחר כמה דקות, מכניסים את התבלינים היבשים ומערבבים היטב
מכניסים את החצילים, מערבבים היטב עם שכל החצילים ניצבעים
לאחר כ- 5 דקות מכניסים את השום
מערבבים היטב
להביא להשחמה של החציל, תוך עירבוב מדיי פעם