דלעת תוניסאית ( טרשי )


מרכיבים
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות
2 שיני שום
1/4 כוס שמן קנולה
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית קימל
1/4 כוס מים
1 כפית אריסה
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/4 כוס לימון

אופן הכנה
מכניסים לסיר על להבה חלשה
קוביות דלעת שמן ומלח
מבשלים כשעה עד לריכוך
יש למעוך את הדלעת מדי פעם
מוסיפים את כל התבלינים
מבשלים עוד כ-5 דקות
מצננים
ומכניסים למקרר

חזרה לתפריט סלטים
חזרה לתפריט הראשי