מרכיבים ל- 6 יחידות
**במידה והבצק עבה ניתן לרדד מעט
4-5 תפוחי אדמה
25 גר' חמאה
1/4 כוס חלב או שמנת מתוקה
מלח
פלפל לבן
פחות מ- 1/4 כפית קארי
מעט שמן כמהין
ביצה להברשה
שומשום
אופן הכנה
לבשל את תפוחי אדמה על לריכוך
לשפוך את המים
להוסיף אה תבלינים ולמעוך לפירה
לשפר טעמים, לחכות שיתקרר
לחתוך את בצק העלים לרבועים
למלא את הבורקס, ולקפל למשולש / למלבן
לחמם תנור ל- 200 מעלות צלציוס
לאפות כ- 20 דקות עד להשחמה