בורקס פטריות


מרכיבים ל- 5 יחידות
**במידה והבצק עבה ניתן לרדד מעט
12 פטריות קצוצות לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
3 כפות שמנת מתוקה
כף קמח
מעט שמן
כף חמאה
מלח
פלפל
לגרד מעט אגוז מוסקט
ביצה להברשה
שומשום

אופן הכנה
לטגן את הבצל עד לשקיפות
להוסיף את הפטריות ולטגן עד להשחמה
להוסיף כף חמאה
שמנת מתוקה ושאר התבלינים
לערבב להתמזגות, ולכבות את האש
להמתין שהעיסה תתקרר
לחתוך את בצק העלים לכל צורה שתבחרו
ריבוע, מאורך, פתוח או סגור
למרוח ביצה ולפזר שומשום
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות צלציוס
לאפות עד השחמה - כ 20 דקות

חזרה לתפריט מאפים
חזרה לתפריט הראשי