מרכיבים לבשר
דפי פסטה
ניתן להוסיף פרמג'ן מגורד
150 גר' בשר טחון
2 כפות פטרוזילה קצוצה
1 בצל קצוץ
מלח
פלפל
כמון
פפריקה
חריף לפי הצורך
מיתן להוסיף אגוזים קצוצים
ניתן להוסיף קוביות גזר
ממרכיבים לרוטב אדום
2 שיני שום
4 כפות רסק
1/2 1 מים
מלח
פלפל
סוכר
מרכיבים לרוטב בשמל
30 גר' חמאה
1/2 1 קכפות קמח
1/2 1 כוסות מים / חלב /שמנת מתוקה
מלח
פלפל
מעט אגוז מוסקט
פרמג'ן מגורן ( אפשרות )
אופן הכנה בשר
לחמם בסיר 3 כפות שמן ולטגן את הבצל
להוסיף את הבשר ולטגן
להוסיף את תבלינים של הבשר
להוסיף את הפטרוזיליה
לכבות את הגז
להוסיף את האגוזים והגזר - לפי הצורך
אופן הכנה רוטב אדום
לטגן שום
להוסיף את הרסק
להוסיף את התבלינים
לערבב ולהוסיף מים
להביא לרתיחה
5 דקות בישול ולכבות את הגז
אופן הכנה רוטב בשמל
להמיס חמאה בסיר
להוסיף את הקמח
לערבב היטב
להוסיף מים/ חלב / שמנת מתוקה
להוסיף תבלינים
לבשל , ולערבב כל הזמן עד רתיחה ( שיש ביעבוע )
לכבות את האש
הרכבת הלזניה
תבנית פיירקס
למרוח שמן זית
רוטב אדום שכבה דקה
שכבה של דפי פסטה
לפזר חצי מכמות הבשר
מעט רוטב בשמל
מעל רוטב אדום
שכבה פסטה
את הבשר שנישאר
רוטב בשמל שנישאר
מעט רוטב אדום
דפי פסטה
את כל הרוטב האדום שנישאר
ניתן לפזר פרמג'ן מגורד
לחמם תנור ל- 200 מעלות
לסגור את הפיירקס עם ניר אפיה ומעל ניר כסף
לאפות 45 דקות
לפתוח את הכיסוי
לאפות 15 דקות נוספות