קנלוני ממולא בגבינה


מרכיבים לקנלוני
קופסת קנלוני
סוגים שונים של גבינות קשות / חצי קשות מגוררות
מעט שמנת מתוקה
מרכיבים לרוטב בשמל
להמיס חמאה
להוסיף קמח
( שמנת מתוקה וחלב להוסיף את הנוזלים
לערבב כל הזמן שלא יהיו גושים
להוסיף מלח, פלפל ואגוז מוסקט
לערבב היטב ולהביא לרתיחהה
להחליש את האש ולערבב עד להסמכה

אופן הכנה
מערבבים בקערה, את הגבינות והשמנת המתוקה
ממלאים את הקנלוני בגבינות
מורחים שכבה דקה של בשמל בתחתית הפיירקס
מסדרים את הקנלוני בתבנית
שופכים את רוטב הבשמל, הרוטב צריך לכסות את הקנלוני
ניתן להוסיף מעט פרמג'ן
לכסות עם נייר אפיה וניר כסף
לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות 45 דקות
לפתוח את הכיסוי, ולאפות עוד כ- 15 דקות

חזרה לתפריט רטסבים
חזרה לתפריט הראשי