קונכיה ממולאת בבשר


מרכיבים לבשר
1 חבילת קונכיות פסטה גדולות
150 גר' בשר טחון
ניתן להוסיף ירקות שונים לבשר :
פטריות עם תרד
תרד עם גזר מגורר
קישוא מגורד וכרישה
פטרוזיליה
בצל חתוך לקוביות קטנות
מעט שום
מלח
פלפל שחור
אגוזים קצוצים
ממרכיבים לרוטב אדום
2 שיני שום
4 כפות רסק
1/2 1 מים
מלח
פלפל
סוכר

אופן הכנת הבשר
לטגן את הבצל במעט שמן
לטגן את הבשר, לפורר
להוסיף את הירק והפטרוזיליה
אגוזים
מלח
פלפל
לקרר מעט
ניתן להוסיף פרמג'ן
אופן הכנה רוטב אדום
לטגן שום
להוסיף את הרסק
להוסיף את התבלינים
לערבב ולהוסיף מים
להביא לרתיחה
5 דקות בישול ולכבות את הגז
אופן הכנת הקונכיה
לקחת תבנית פיירקס ולמרוח מעט שמן זית
למרוח שכבה דקה של רוטב אדום
להניח את הקונכיה בשיכבה אחת
לצקת את הרוטב לתבנית
הרוטב נידרש לכסות את הקונכיה +
לחמם תנור ל- 180 מעלות
להניח נייר אפיה על הפיירקס ולכסות עם נייר כסף
להכניס לתנור למשך 45 דק'
להוציא את הכיסוי
לאפות עוד 15 דקות
ניתן לגרר פרמג'ן

חזרה לתפריט פסטה
חזרה לתפריט הראשי