קונכיה ממולאת בגבינה


מרכיבים
קופסת פסטה קונכיה גדולה
סוגים שונים של גבינות קשות / חצי קשות מגוררות
מעט שמנת מתוקה
מרכיבים לרוטב בשמל
להמיס חמאה
להוסיף קמח
( שמנת מתוקה וחלב להוסיף את הנוזלים
לערבב כל הזמן שלא יהיו גושים
להוסיף מלח, פלפל ואגוז מוסקט
לערבב היטב ולהביא לרתיחהה
להחליש את האש ולערבב עד להסמכה

אופן הכנה
מערבבים בקערה, את הגבינות והשמנת המתוקה
ממלאים את הקוכיות בגבינות
מורחים שכבה דקה של בשמל בתחתית הפיירקס
ומסדרים את הקונכיות בפיירקס
שופכים את רוטב הבשמל, הרוטב צריך לכסות את הקנלוני
ניתן להוסיף מעט פרמג'ן
לכסות עם נייר אפיה וניר כסף
לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות 45 דקות
לפתוח את הכיסוי, ולאפות עוד כ- 15 דקות

חזרה לתפריט פסטה
חזרה לתפריט הראשי