מרכיבים לבשר
1/4 ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
2 כפות פטרוזילה קצוצה
3 כפות שמן זית
1/4 כוס מים
כפית מלח
1/4 כפית בהרט
1/4 כפית פילפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מרכיבים לרוטב
1 שיני שום פרוס דק
4 כפות רסק עגבניות
כוס מים
1 כפית מלח
1/4 כפית פיפל שחור
1 כפית שטוחה סוכר
שמן
אופן הכנה
מערבבים את מרכיבי הבשר לתערובת אחידה
בסיר על האש מוסיפים שמן ושום ורסק עגבניות לערבב כ- 2 דקות
להוסיף את המים
להביא לרתיחה
לקדרר כדורים מהבשר, ולהניח בעדינות בסיר הרותח
להנמיך את האש, ולבשל כ- 45 דקות
(ניתן להוסיף אפונה בזמן הכנסת הכדורים)