מרכיבים לרוטב
1/4 כוס סויה
3/4 כוס מים
מלח
פלפל שחור
טימין
פטריות פרוסות
1 בצל גדול פרוס גס
מרכיבים לכדורים
150 גר' בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
כף פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
מעט שמן זית
לערבב את החומרים
וליצור כדורים קטנים
אופן הכנה
בסיר עם מעט שמן לטגן את הבצל עד הזהבה
להוסיף את כסורי הבשר על הבצל
להמשיך לטגן כ- 5 דקות
להוסיף את הרוטב
גובה הרוטב יהיה כ- 1/2 מגובה הכדורים
להוסיף את הפטריות והתבלים
להביא לרתיחה
לכסות עם מכסה
להחליש את הלהבה
לבשל עוד כ- 40 דקות