מרכיבים
1/2 ק"ג בשר חתוך לקוביות כ- 3 ס"מ
400 גר' במיה
1 בצל גדול
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח
1 כפית מלח לימון
1 כפית פלפל שחור
5 כפות סוכר
אופן הכנה
מחממים שמן בסיר ומכניסים את קוביות הבשר והבצל
מביאים את הבצל להזהבה
מוסיפים את רסק העגבניות ואת כל התבלינים
מוסיפים 1/4 כוס מים לבחוש 1/4 שעה על אש בינונית
מוסיפים מים רתוחים, מתקנים תיבול
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
לאחר חצי בישול של הבשר מכניסים את הבמיה
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש
תיקון תבלינים
שהבמיה והבשר מוכנים מכבים את האש