קובה בורגול


מרכיבים
¼ 1 ק"ג' בשר
½ 1 ק"ג בצל
1 ק"ג בורגול מבושל
4 כוסות סולת
1 כוס קמח
1 כף גדושה כוכום
1 כפית גדושה של פלפל שחור
2 כפות גדושות של פפריקה מתוקה
½ כפית בהרת
20 כוסות מים רתוחים
צרור פטרוזליה
פלפל חריף לפי הטעם


אופן הכנת המילוי
קוצצים את הבשר לקוביות קטנות (או טחון) ומטגנים במחבת. כאשר הצבע מתחלף מנמיכים את האש , כאשר הבשר מוכן, מסננים אותו מהנוזלים. לקצוץ ½ 1 ק"ג בצל לקוביות קטנות, לטגן עד הזהבה עם התבלינים. מוסיפים את פלפל שחור והפפריקה, לערבב היטב ולהוסיף את הפטרוזליה, ושוב לערבב. מוסיפים את הבשר, מערבבים עד להתמזגות מלאה ומכבים את האש.
אופן הכנת המילוי
קוצצים את הבשר לקוביות קטנות (או טחון) ומטגנים במחבת. כאשר הצבע מתחלף מנמיכים את האש , כאשר הבשר מוכן, מסננים אותו מהנוזלים. לקצוץ ½ 1 ק"ג בצל לקוביות קטנות, לטגן עד הזהבה עם התבלינים. מוסיפים את פלפל שחור והפפריקה, לערבב היטב ולהוסיף את הפטרוזליה, ושוב לערבב. מוסיפים את הבשר, מערבבים עד להתמזגות מלאה ומכבים את האש.
אופן הכנת המעטפת
להרתיח 20 כוסות מים, להכניס את הבורגול ל- 2 דקות בדיוק ! לבחוש כל הזמן. לאחר 2 דקות להוסיף מים קרים ולשפוך למסננת. (לסננן היטב) מוסיפים את הבורגול לתערובת של קמח וסולת,מוסיפים כורכום, ולערבב טוב עד לקבל עיסה אחידה. ומכינים כדורים.
אופן הכנת הקובות מחוררים את הכדורים ומשטחים, ממלאים עם המילוי, סוגרים מכל הצדדים ומטגנים.

חזרה לתפריט בשר
חזרה לתפריט הראשי