ציציר


מרכיבים
1/2 3 כוסות קמח
1 ביצה
1 כפות מלח
1 כוסות מים
1/4 כוס שמן
לערבב את החומרים לבצק
מנוחה 1/2 שעה

מילוי
1/4 ק"ג בשר טחון
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 בצל קצוץ
1/2 חבילת פטרוזילה
1/2 חבילת שמיר
3 כפות שמן זית
1/2 כוס מים
לערבב היטב את החומרים




אופן הכנה
לחלק את הבצק ל- 2
להכין נחש מחצי בצק
לחתוך ל-12 חתיכות ולגלגל לעיגולים
לפתוח כל עיגול לעלה דק
להניח את המילוי על חצי
לסגור, ולהדק היטב
להניח על מגש עם מעט קמח
לכסות עם מגבת
עד להכנת כלל הבצק
למלא שמן בסיר - השמן מכסה כמעט את כל הציציר
לטגן משני הצדדים
מטגנים עד להשמחה
מוציאים לניר סופג
ניתן להקפיא ולחמם בטוסטר
מומלץ לאכול עם טחינה וסלט

חזרה לתפריט מרקים
חזרה לתפריט הראשי