beefjerky


מרכיבים
1/2 ק"ג אוזית / חזה בקר
(הנתח צריך להיות כמעט ללא שומן)
רוטב ווצסטר
סויה
1 כפית שטוחה סוכר חום / דבש
פלפל שחור גרוס
פילפל צילי גרוס
1 כף עמוסה אבקת בצל
1 כף אבקת שום
כף שטוחה של תבלין פילדלפיה
מלח

אופן הכנה
מנקים את הבשר מהשומן
חותכים לפרוסות נגד הסיבים
לאחר מיכן דופקים את הפרוסה
חותכים שוב נגד הסיבים רצועות ברוחב 3 ס"מ
לערבבת את התבלינים בקערה
לתקן טעמים
להכניס את הבשר לקערה להשריה של 2 שעות
לוקחים רשת של התנות
משפדים את קצה הבשר ומניחים על הרשת
מחממים תנור ל- 160 מעלות
מניחים תבנית עם ניר ומעט מים בתחתית התנור( שבתבלינים לטפטפו על המגש)
מכניסים את הרשת לחלק העליון
מורידים את הטמפרטורה ל-110 מעלות
לחמם כ- 1 1/2 שעות עד שהבשר מתקשה

חזרה לתפריט בשר
חזרה לתפריט הראשי