מרכיבים
4 תפו"א בינוניים
150 ג' בשר טחון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1 בצל קצוץ דק
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
1 כף אגוזי מלך קצוצים
30 גר' חמאה
אופן הכנה
לבשל תפו"א עד לרחכוך
לשפוך את המים ולמעוך את תפו"א יחד עם החמאה
להוסיף מלח ופלפל
לטן את הבצל עד להזהבה
להוסיף את הבשר
להוסיף את מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פטרוזילה
לפורר את הבשר, וכאשר שינה את הצבע, לכבות את הגז
בקעריות אישיות, לשמן בשמן זית
שיכבת פירה
שיכבת בשר
שיכבת פירה
לאפות בתנור על 180 מעלות ל- 20 דקות
ניתן להוסיף שכבות נוספות כגון חציל אפוי, פטריות מטוגנות