רולדת בשר


מרכיבים
1 חבילה בצק עלים
500 גר' בשר טחון / חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
צרור פטרוזליה
1 כפית פפריקה אדומה
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1/4 כפית בהרת
1 עגבניה חתוכה לקוביות
חופן אגוזי מלך קצוצים ( אפשרות)
ביצה
שומשום

אופן הכנה
לטגן בצל עד שנהיה שקוף
להוסיף את הבשר והתבלינים ולטגן עד להחלפת צבע הבשר
להוסיף את העגבניה והפטרוזיליה
מחכים שיתקרר
חותכים בצק עלים בגודל הרצוי, וממלאים
יש לעשות חריצים בבצק
למרוח ביצה ושומשום
מחממים תנור ל 200 מעלות
אופים 20-25 דקות

חזרה לתפריט בשר
חזרה לתפריט הראשי