מרכיבים
½ ק"ג בשר
400 גר' חצילים
200 גר' בצל
1 תפו"א
1 כף גדושה מרק עוף
¼ כפית פלפל חריף
¼ כפית בהרת
1 כפית פלפל שחור
1 כף מלאה פפריקה מתוקה
3 כפות קמח גדושות
3 ביצים גדולות
פטרוזילה / כוזברה
אופן הכנה
לקלף חציל, ולחתוך לקוביות קטנות, ולמלח במלח גס
(חצי שעה במסננת)שוטפים את החציל וסוחטים.
קוצצים את הבשר והבצל לקוביות.
מגוררים בפומפיה את תפו"א
מוסיפים לבצל את התבלינים ומערבבים היטב, מוסיפים את הבשר ומערבבים שוב, מוסיפים את החציל , תפו"א ומערבבים . מוסיפים את הקמח והביצים, ויוצרים בלילה אחידה.
יוצרים לביבות עם כף ומטגנים במחבת.