מרכיבים
1 תפו"א מבושל במיקרו
1 בצל מבושל במיקרו
3 שיני שום מבושלים במיקרו
בצל קטן חתוך לקוביות קטנות
פיטריות חתוכות לדיסקיות
1 פלפל חריף חתוך לעיגולים
אפשר להוסיף ירק נוסף חתוך דק
1 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת בצל
מעט קארי
מלח
פלפל שחור
גבינה מלוחה
גבינה צהובה
אופן הכנה
לחמם במיקרו ל- 5 דקות עם מכסה: תפו"א, בצל, שום
להוציא את הרכים, להפוך ולהמשיך לחמם עד לריכוך
תפו"א - לחתוך לקוביות קטנות
בצל - לחתוך כל 1/2 ל- 6 חלקים
לחמם במחבת את הפטריות ללא שמן להשחים ולהוציא
לחמם את המחבת עם שמן
לטגן בצל קטן חתוך לקוביות, עד שקיפות
להכניס את הפלפל, תפו"א, והבצל לטיגון
לטגן למשך כ- 3 דקות
לשבור 3 ביצים לתוך קערה
לערבב עם מזלג ל-1 דקה ( החביתה תהייה אוורירית )
להכניס את שבבי גבינה צהובה וגבינה מלוחה
להכניס למחבת את התבלינים, לערבב היטב
לסדר את הירק במחבת לשיכבה אחת צפופה
לשפוך את הביצים מהאמצע לצדדים
לוודא שהביצה ציפתה את הירק
לסגור עם מכסה, ולהנמיך את האש
לנסות להפוך את החביתה
לא מצליחים , לא נורא, תהפכו בכמה שלבים