לביבות ירק עירקיות


מרכיבים
3 תפוחי אדמה גדולים קלופים ומגוררים
1 בצל קצוץ דק
1 צרור פטרוזילה קצוץ דק
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
3 ביצים גדולות
3 כפות גדושות קמח לבן / תפו"א
2 כפות אבקת מרק או תחליף *
*אבקת בצל
* אבקת שום
*שמיר / פטרוזיליה מיובשת
*פלפל שחור
1/4 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית בהרט - אפשר לוותר




אופן הכנה
שוטפים וסוחטים את תפוחי אדמה
שמים את כל המרכיבים בקערה
לערבב עד לקבלת תערובת אחידה
לחממם שמן במחבת רחבה, חצי עמוק
לקחת עם כף מהבלילה לשים במחבת ולשטח
לטגן משני הצדדים עד השחמה

חזרה לתפריט לביבות
חזרה לתפריט הראשי