מרכיבים
5 ביצים
250 גר גבינה בולגרית מגוררת דק
250 גר' גבינה עירקית ( זה סוד הטעם )( לקנות בשוק )
3 כפות גדושות קמח לבן
3 גבעולי בצל ירוק
1/4 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון וחמאה
אופן הכנה
מערבבים בקערה את כל המרכיבי הלביבה
עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים את השמן ען החמאה במחבת רחבה
לקוחים עם כף מהבלילה ומניחים במחבת, משטחים קלות בעזרת גב הכף
מטגנים עד הזהבה משני הצדדים ( כ-2 דקות מכל צד )
ניתן לשתות עם תה ולבזוק מעל מעט דבש