מרכיבים
1/2 ק"ג בשר חתוך לקוביות קטנות
400 גר' חצילים
200 גר' בצל
1 תפו"א
1 כף גדושה מרק עוף
¼ כפית פלפל חריף
¼ כפית בהרת
1 כפית פלפל שחור
1 כף מלאה פפריקה מתוקה
3 כפות קמח גדושות
3 ביצים גדולות
מעט אבקת אפיה
פטרוזילה / כוזברה
אופן הכנה
לקלף חציל, ולחתוך לקוביות קטנות, ולמלח במלח גס
(חצי שעה במסננת)שוטפים את החציל וסוחטים.
קוצצים את הבשר והבצל לקוביות.
מגוררים בפומפיה את תפו"א
סוחטים היטב את הבצל ותפוחי אדמה
מוסיפים לבצל את התבלינים ומערבבים היטב,
מוסיפים את הבשר ומערבבים שוב,
מוסיפים את החציל , תפו"א ומערבבים . מוסיפים את הקמח והביצים, ויוצרים בלילה אחידה.
וצרים לביבות עם כף משטחים ומטגנים במחבת