מרכיבים
חתיכת דג סלמון עם העור
נקי מעצמות
2 כסות מלח גס
1/2 1 כוסות סוכר
גרגרי פלפל שחור שלמים
גרגרי פלפל לבן שלמים
גרגרי פלפל אדום שלמים
כף שמיר קצוץ
אופן הכנה
לערבב את התבלינים בקערה
בקופשת פלסטיק, להניח ניילות
ניצמד עם עודף לכיבוי הדג
להניח שיכבה של תערובת התבלינים
להניח את הדג עם העור כלפי מטה
לכסות את הדג עם שאר התערובת
לסגור היטב עם הניילון
להניח במקרר עם משהוא כבד מלמעלה
להמתין 12-24 שעות
להוציא את הדג, לנקות מהמלח
לפרוס את הדג, דק מאוד ללא העור
לשים בקופסא נייר אפיה ולסדר את חתיכות הדג
לסגור עם מכסה
ולמקרר