סירות קישואים


מרכיבים
5 קישואים חתוכים לחצי
להוציא את הפנים
מרכיבים למילוי
100 גר בשר טחון
1 בצל חתוך דק
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
בהרט
2 כפות שמן זית
3 כפות מים
אגוזים קצוצים
מרכיבים לרוטב
2 או 3 כוסות מים
2 כפות שמן זית
1/4 כוס צילי מתוק
1 כפית חרדל דיזו'ן
מלח
פלפל
קארי
להביא לרתיחה ולכבות

אופן הכנת הקישוא
למלא את הקישואים במלית
לטבול בקמח ולטגן משני הצדדים
לשמן מעט את התבנית
לסדר את הסירות על התבנית
להכניס לתבנית את חלקי הפנים של הקישוא

אופן הכנה
לצקת את הרוטב לתבנית
הרוטב נידש להיות בגובה הקישוא עם המילוי
לכסות בנייר אפיה ובנייר כסף
לבשר על 299 מעלות למשך 45 דקות
להוריד את הכיסוי
לבשל עוד כ-15 דקות

חזרה לתפריט ממולאים
חזרה לתפריט הראשי