



		
מרכיבים למילוי
4 פלפלים אדומים 
150 גר בשר טחון 
1/4 כוס אורז 
1 בצל קצוץ דק 
כף פטרוזיליה קצוצה 
1 עגבניה מרוסקת על פומפיה 
מלח  
פלפל 
מעט בהרט
פפריקה מתוקה
מרכיבים לרוטב
לחמם 3 כפות שמן בסיר
2 שיני שום פרוסות
1 ענף סלרי קצוץ 
להוסיף 3 כפות רסק עגבנית 28%
מלח
פילפל
מעט סוכר
1/2 2 כוסות מים
להביא לרתיחה ולכבות את האש
		
		אופן הכנה
לחתוך את ראש הפלפל ולשמור 
להוציא את הגרעינים
לןמלא את הפלפלים , לא לדחוס
לסגור עם ראש הפלפל
להניח בפיירקס
לשפוך את הרוטב על הפלפלים
הרוטב צריך לכסות 3/4 מגובה הפלפל
לכסות עם ניר אפיה וניר כסף
לאפות  ב-180-200 מעלות למשך 45 דקות
 לפתוח את הכיסוי, ולהמשיך לאפות עוד  1/4 שעה