פלפל ממולא


מרכיבים למילוי
4 פלפלים אדומים
150 גר בשר טחון
1/4 כוס אורז
1 בצל קצוץ דק
כף פטרוזיליה קצוצה
1 עגבניה מרוסקת על פומפיה
מלח
פלפל
מעט בהרט
פפריקה מתוקה
מרכיבים לרוטב
לחמם 3 כפות שמן בסיר
2 שיני שום פרוסות
1 ענף סלרי קצוץ
להוסיף 3 כפות רסק עגבנית 28%
מלח
פילפל
מעט סוכר
1/2 1 כוסות מים
להביא לרתיחה ולכבות את האש

אופן הכנה
לחתוך את ראש הפלפל ולשמור
להוציא את הגרעינים
לןמלא את הפלפלים , לא לדחוס
לסגור עם ראש הפלפל
להניח בפיירקס
לשפוך את הרוטב על הפלפלים
הרוטב צריך לכסות 3/4 מגובה הפלפל
לכסות עם ניר אפיה וניר כסף
לאפות ב-180-200 מעלות למשך שעה אחת
לפתוח את הכיסוי, ולהמשיך לאפות עוד 1/4 שעה
10
11
12

חזרה לתפריט ממולאים
חזרה לתפריט הראשי