מרכיבים למילוי
4 פלפלים אדומים
1 כוס בורגול בינוני מושרה בכוס מים
עד לריכוך מלא
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 גזר מגורר / חתוך לקוביות קטנות
1 קישוא מגורר
1 עגבניה מגוררת
פרוסות דקות כרוב ירוק /בטטה/פטריות
מעט פטרוזילה
1 ביצה
מלח
פלפל, כמון
מעט פפריקה מתוקה
מרכיבים לרוטב
לחמם 3 כפות שמן בסיר
2 שיני שום פרוסות
1 ענף סלרי קצוץ
להוסיף 3 כפות רסק עגבנית 28%
מלח
פילפל
מעט סוכר
1/2 2 כוסות מים
להביא לרתיחה ולכבות את האש
אופן הכנה
לסנן את הבורגול
לטגן את הבצל במחבט
להוסיף את הגזר
להוסיף את שאר הירקות
להוסיף את הבורגול
להוסיף את התבלינים
ולטגן מס דקות
לתת לירקות להתקרר
להוסיף את הביתה
לערבב היטב
להוריד את ראש הפלפל, ולמלא
לסדר בתבנית, לשפוך את הרוטב
הרוטב נידרש 3/4 גובה פלפל
לפזר מעט שמן זית מעל
לכסות בניר אפיה וניר כסף
לחמם תנור על 200 מעלות
לבשל 45 מכוסה + 15 דקות פתוח