מפרום


מרכיבים למילוי
2 תפו"א מקולפים
פרוס לפרוסות דקות שניתן לחצות אותם
15 גר' בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
כף פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
פפריקה
2 כפות שמן זית
3 כפות מים
כמון
קמח ( לא תמיד)
מרכיבים לרוטב
לחמם 3 כפות שמן בסיר
להוסיף 3 כפות רסק עגבנית 28%
מלח
פילפל
מעט סוכר
1/2 1 כוסות מים
להביא לרתיחה ולכבות את האש

אופן הכנה
לערבב את הבשר עם המרכיבים למילוי
לחתוך את פרוסת תפו"א לחצי ולא עד הסוף
למלא באמצע עם הבשר
לחמם מחבת עם שמן
לטגן את תפו"א עם הבשר, עד להשמחה משני הצדדים
ניתן לצפות את המפרום בקמח ואז לטגן
ולהניח בפיירקס
לשפוך את הרוטב על המפרום
לכסות בניר אפיה וניר כסף
לאפות בתנור על 200 למשך 1שעה
לפתוח את ניר הכסף ולאפות עוד כ- 15 דקות

חזרה לתפריט ממולאים
חזרה לתפריט הראשי