כרישה ממולאת בבשר


מרכיבים למעטפת
3 כרישות גדולות
לחתוך באורך של 19 סמ'
לחתוך באמצע לאורך
3 עגבניות פרוסות דק


מרכיבים למילוי
200 גר' בשר טחון
1 קישוא מגורר
1 גזר מגורר
1/4 חבילה פטרוזיליה קצוצה
3 ענפי פטרוזילה קצוצה
מיץ מחצי לימון
2-3 כפות שמן
מלח, פלפל שחור, כורכום
לערבב היטב, ולמלא את הכרישה
ממלאים ומהדקים
מרכיבים לרוטב

לערבב בקערה
1 לימון סחוט
1 כף סילאן
1/2 כפית פלפל שלערבב בקערה
1/2 כפית כורכום
מלח
פלפל
2 כפות שמן זית
3 כוסות מים רתוחים

אופן הכנה
לשים מעט שמן בסיר רחב
לפזר את העגבניות הפרוסות בשכבה אחת
מניחים את עלי הכרישה על העגבניות בצפיפות
בוזקים מעט שמן זית
יוצקים את הרוטב מעל
מניחים צלחת הפוכה על הכרישה
מכסים את הסיר
מביאים לרתיחה
מנמיכים את האש
מבשלים כ- 1/4 1 שעות
מוצאים את הצלחת
בהגשה מפזרים פטרוזילה קצוצה

חזרה לתפריט ממולאים
חזרה לתפריט הראשי