מרכיבים
3 חצילים פרוסים לאורך
150 גר' בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות אגוזים קצוצים
מלח
פלפל
בהרת
שמן זית
מרכיבים לרוטב
2 שיני שום פרוס
3 כפות שמן זית
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור
1/2 כפית סוכר
3 כפות רסק עגבנית ( רצוי 28% )
1 1/2 כוס מים
להניח את החצילים על מגש, למרוח בשמן זית עד לקבלת צבע זהוב +
במקביל לטגן את הבשר עם התבלינים לוודא שאין גושים
במקביל, להכין את הרוטב
לגלגל את החצילים עם הבשר
לסדר בפיירקס
לשפוך את הרוטב, ולאפות
200 מעלות ל- 20 דקות