סירות חצילים


מרכיבים
2 חצילים קטנים צרים חתוכים לאורך
100 גר קילו בשר טחון
1 בצל חתוך לקוביות
1/3 צרור פטרוזליה קצוצה
חופן אגוזי מלך קצוצים
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
מלח
פלפל
פפריקה
שום כתוש
סומק




אופן הכנה
לחמם תנור ל - 200 מעלות
להניחל את החציל ולבזור מלמעלה שמן זית
לאפות עד לקבלת השחמה
במקביל , לטגן בצל ולהוסיף את הבשר והתבלינים
עד לקבלת שינוי בצבע
להוסיף פטרוזליה ועגבניה
לטגן במשך 2 דקות ולכבות
כשהחציל החליף צבע, לרוקן את פנים החציל
לקצץ ולהוסיף לבשר
למלא את החצילים, ולאפות 15 דקות
לפני הגשה ניתן לבזוק טחינה מעל

חזרה לתפריט ממולאים
חזרה לתפריט הראשי