



		
מרכיבים
2 חצילים קטנים  צרים חתוכים לאורך
100 גר קילו בשר טחון 
1 בצל חתוך לקוביות 
1/3 צרור פטרוזליה קצוצה 
חופן אגוזי מלך קצוצים 
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות 
מלח  
פלפל  
פפריקה 
שום כתוש
סומק		
		
		
אופן הכנה
לחמם תנור ל - 200 מעלות 
להניחל את החציל ולבזור מלמעלה שמן זית
לאפות עד לקבלת השחמה
במקביל , לטגן בצל ולהוסיף את הבשר והתבלינים
עד לקבלת שינוי בצבע
להוסיף פטרוזליה ועגבניה
לטגן במשך 2 דקות ולכבות
כשהחציל החליף צבע, לרוקן את פנים החציל
לקצץ ולהוסיף לבשר
למלא את החצילים, ולאפות 15 דקות
לפני הגשה ניתן לבזוק טחינה מעל