כרובית ממולאת


מרכיבים לבשר
50 גר' בשר טחון
1 בצל קטן קצוץ דק
1 כף פטרוזילה קצוצה
1 כף שמן זית
2 כפות מים
מלח
פלפל
פפריקה
מרכיבים לכרובית
כרובית חתוכה לדיסקיות עבות
יש לחרוץ את הכרובית לשם מילוי בשר
קמח
פרורי לחם
ביצה
מלח פלפל
פפריקה
כמון
מרכיבים לרוטב
2 כפות שמן
3 שיני שום פרוסות
3 כפות רסק
מלח
פלפל
1/2 כפית סוכר
מעט פלפל חריף
2 כוסות מים רתוחים

אופן הכנה כרובית
1 לערבב את מרכיבי הבשר לתערובת אחידה
למלא את הכרובית בחריץ ובין הפרחים
לטבול
קמח, ביצה, פרורי לחם
לטגן בשמן מכל הצדדים אופן הכנת הרוטב
בסיר עם 3 כפות שמן
לטגן את השום
להוסיף רבק ותבלינים ומים
מבאים לרתיחה
מכניסים את הכרובית המטוגנת
ומבשלים כחצי שעה

חזרה לתפריט ממולאים
חזרה לתפריט הראשי