כרוב ממולא


מרכיבים
כרוב
1/4 ק"ג בשר טחון
1/2 כוס פטרו7זיליה קצוצה
1 בצל קצוץ
1/4 כוס אורז ( לא מבושל )
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
ממעט כמון

מרכיבים לרוטב
שום
רסק עגבניו ( רצוי 28% )
סוכר
מלח
פלפל




אופן הכנה
חותכים את גזע הכרוב לעומק של 5 ס"מ
שמים את הכרוב בשקית, מכניסים למקפיא ל- 24 שעות
במידה ואין זמן להקפיא, ניתן לבשר במים עד שינוי צבע העלים
מקלפים על של כרוב, חוצים באמצע, מורידים את אמצע הקשה של העלה
נוצרים שני עלים, לפתוח מספר עלים
להכניס לקערה: 1/4 כוס מים 3 כפות שמן זית אורז ותבלינים ולערבב
לקחת עלה כרוב לחתוך בגודל הרצוי
למלא ולגלגל
יש לבשל את מרכיבי הרוטב עם מים עד לרתיחה
בתבנית פיירקס / סיר מורחים שמם זית ומניחים את העלים המגולגלים
לשפוך מלמעלה את הרוטב שיכסה את העלים
לכסות עם נייר אפים ונייר כסף / מכסה
לאפות בטפ' של 180 למשך שעה, לפתוח את נייר האפיה ולאפות עוד 15 דקות
בסיר: לבשל כ- 45-60 דקות ( לשים לב שלא נשרף )

חזרה לתפריט ממולאים
חזרה לתפריט הראשי