מרכיבים
4 סלקים קטנים מרוקנים מהפנים
מרכיבים למילוי
50 גר' בשר טחון
1/4 כוס פטרוזילה קצוצה
1 בצל מגוד
מלח
פלפל
שום
לערבב היטב את המרכיבים
מרכיבים למילוי
1 כוס רכז רימונים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מיץ לימון
4 כפות שמן
4 כוסות מים
מלח
פלפל
אופן הכנה
למלא את הסלקים ולהניח בתבנית פיירקס
להכניס את פנים הסלק שהוצאנו בין הסלקים
לבשל את הרוטב עד שהסוכר נמס
לצקת את הרוטב על הסלקים
הרוטב צריך להיות בגובה הסלק
לכסות בנייר אפיה ונייר כסף
לבשל בחום של 200 מעלות כשעתיים