מרכיבים
6 דפי אורז
מרכיבים למילוי
גזר חתוך לגוליין (רצועות דקות)
קישוא חתוך לגוליין (רצועות דקות)
כרוב חתוך לגוליין (רצועות דקות)
גמבה חתוך לגוליין (רצועות דקות)
פטריות פרוסות דק
3 שיני שום פרוסות
1 גינגר חתוך קטן (כמות לפי הטעם)
רוטב סויה
שמן שומשום
רוטב צילי מתוק
אופן הכנת המילוי
להקפיץ במחבת חמה עם מעט שמן
את כל הירקות מהקשה לרך
עד לריכוך
להוסיף:את הסויה
להמתין 5 דקות
להוסיף את הצילי ושמן השומשום
לבשל מספר דקות
לכבות ולצנן
אופן הכנת הרול
לטבול את דפי האורז בכערת מים
עד לריכוך
למלא עם הירקות ולגלגל
לסגור את הצדדים ולגלגל
לטבול בביצה ובפנקו ולטגן
להניח בתבנית פיירקס
לאפות 15 דקות
על 200 מעלות