מוסקה


מרכיבים למילוי
2 חצילים צרים מקולפים
פרוס לפרוסות דקות שניתן לחצות אותם
15 גר' בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
כף פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
פפריקה
2 כפות שמן זית
3 כפות מים
כמון
מרכיבים לרוטב
לחמם 3 כפות שמן בסיר
להוסיף 3 כפות רסק עגבנית 28%
מלח
פילפל
מעט סוכר
1/2 1 כוסות מים
להביא לרתיחה ולכבות את האש




אופן הכנה
לערבב את הבשר עם המרכיבים למילוי
לחתוך את פרוסת חציל לחצי ולא עד הסוף
למלא באמצע עם הבשר
לחמם מחבת עם שמן
לטגן את החציל עם הבשר, עד להשחמה משני הצדדים
ולהניח בפיירקס
לשפוך את הרוטב על מוסקה
לכסות בניר אפיה וניר כסף
לאפות בתנור על 200 למשך 45 דקות
לפתוח את ניר הכסף ולאפות עוד כ- 15 דקות

חזרה לתפריט ממולאים
חזרה לתפריט הראשי