מרכיבים
3 כוסות פתיתים
3 כוסות מים רתוחים
1/2 כפית סויה
מעט מלח
מעט פפריקה
מעט כמון
3 כפות שמן
* למי שאוהב בצל מטוגן קוביות דקות, ניתן לטגן בצל לפני הכנסת הפתיתים
אופן הכנה
לחמם את השמן בסיר
להכניס את הפתיתים, ולטגן כ- 2 דקות
תוך כדי ערבוב
לשים את התבלינים, ולאחר כמה שניות לשפוך את המים
להביא לרתיחה ונחליש את האש, נכסה במכסה
לאחר שהמים נספגו, נפתח את המכסה, ונבשל עוד כ- 5 דקות
נכבה את האש נסגור את המכסה ל- 20 דקות